Incredibil! Deputatul PSD Ionel Arsene, vedetă într-un film porno

By on aprilie 5, 2014

    Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ apare într-o înregistrare video, în timp ce întreţine relaţii intime cu o tânără.  Filmuleţul,  îl arată în toată splendoarea, pe cel care se consideră un respectat om politic… Deputatul susţine că este vorba despre un trucaj video de care, adversarii politici, s-au folosit pentru a-l discredita. Înregistrarea compromiţătoare în care apare preşedintele PSD Neamţ a fost primită pe mail-ul redacţiei EST TV, joi seară. Se pare că expeditorul, ştie mult mai multe aspecte din viaţa omului politic, deoarece, din mesajul lăsat pe mail, pare destul de sigur că fata care apare în compania deputatului, este minora…şi…mai mult decât atât, ne convinge, citez: „se înregistrează singur fără nici o jenă” . „Acesta este modelul politicianului din România.”

 ionel-arsene           arsene-620x330

 

Ionel Arsene a reacţionat astă-noapte, la orele 23 şi 48 de minute, postând pe reţeaua de socializare un comunicat în care susţine că este vorba de o discreditare din partea unor adversari politici care s-au folosit de un trucaj video pentru a-şi atinge scopul.

„Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea şi a activităţii mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia şi minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale şi solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni!” (…) „De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acţiunile lor şi sper ca această situaţie să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile. Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar.”

Aceleaşi lucruri le-a spus şi astăzi, 4 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată la sediul PSD.

Sursa: esttv.ro

388 Vizualizari Totale 2 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>