Ultima Ora

Focșăneanul Laurențiu Dobre catalogat cel nonconformist designer

By on noiembrie 26, 2014

Tânărul creator de modă, Laurențiu Dobre a facut furori în lumea fashion-ului, fiind catalogat ca cel mai nonconformist designer din România.Originar din Focșani, creațiile acestuia sunt la mare căutare în rândul tinerilor, ba mai mult se pare că Laurențiu se pregătește să semneze un contract de parteneriat cu un mare brand internațional. Acesta este fondatorul brandului Hardcore Fashion, un brand nou în plină ascensiune.

Laurentiu-Dobre

Laurenţiu Dobre a intrat în lumea modei nu de foarte mult timp, dar se pare că succesul în surâde, iar comenzile nu întârzie să apară.

Potrivit celor spuse, produsele sunt de calitate şi au preţuri mai mult decât accesibile.

Înclinațiile artistice și studiile de specialitate în materie de arte plastice au făcut acest proiect, Hardcore Fashion, posibil. Atuurile mele? Imaginaţia în realizarea unei linii vestimentare masculine noi și de impact pe piața din România. Deocamdată nu vă pot da detalii cu privire la un anume contract, ce pot să vă spun este că am fost contactat de reprezentantul unui un brand destul de mare, pentru un eventual parteneriat, cam atât vă pot spune. Hardcore Fashion, este un proiect ambițios care a început să crească frumos, a declarat Laurenţiu Dobre.

10388060_665132686939600_7116780497769862616_n

Laura C.

1440 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.