Ultima Ora

In premieră – Croaziere all inclusive de 7 nopţi pe Dunăre

By on aprilie 25, 2015

O firmă elveţiană şi una românească vor începe să organizeze din luna mai, în premieră pe piaţa autohtonă, croaziere de 7 nopţi pe Dunăre pentru turiştii români, un pachet pentru o persoană, cu toate mesele incluse, fiind vândut cu preţul de 360 de euro.

 

O firmă elveţiană şi turoperatorul român Karpaten Outgoing au închiriat o navă cu 260 de locuri cu care vor organiza croaziere de 7 nopţi pe Dunăre pentru turiştii români. Prima cursă va fi pe data de 9 mai, iar ultima pe 12 septembrie.

image066

 

„Pentru străini, astfel de croaziere sunt disponibile din anii ’70. Peste 120.000 de străini vin anual în spaţiul românesc pe croaziere pe Dunăre, dar produsul nu a fost vândut şi pentru turiştii români. Credem că piaţa românească este pregătită pentru acest tip de vacanţe”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Alexandru Mărginean, directorul Karpaten Outgoing.

Nava a fost complet renovată în anul 2003 şi toate cabinele sunt exterioare, distribuite pe 4 punţi. Cabinele dispun de baie proprie, aer condiţionat, sistem de încălzire şi sistem de sonorizare. Toate cabinele (în afară de cele de pe puntea inferioară) dispun de balcon.

Nava are şi două restaurante panoramice, lounge, salon, bar, recepţie, magazin, coafor, spălătorie şi o punte superioară cu şezlonguri şi zonă de relaxare.

 

Croaziera începe din Feteşti, unde turiştii sunt transportaţi cu autocarul din Bucureşti. Vaporul pleacă seara pe Dunăre, prin Deltă către Sfântu Gheorghe şi Marea Neagră, unde se opreşte a doua zi pentru ca turiştii să poată face excursii opţionale pe canalele înguste ale Deltei cu bărci pescăreşti.

 

Continuare: mediafax.ro

488 Vizualizari Totale 2 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.