Ultima Ora

Ionuţ Filimon: „Alegerea lui Oprişan la şefia PSD Vrancea l-ar face invidios şi pe Kim Jong-Un”

By on septembrie 30, 2015

12005791_721641214645892_351416048_o

„Cum era de aşteptat Marian Oprişan, a devenit din nou liderul suprem al social democraţilor vrânceni, într-o adunare care l-ar face invidios până şi pe Kim Jong-Un.

Congresul, căci asta a fost, a semănat izbitor cu ceea ce se întâmplă în Corea de Nord. Venerabilul, incontestabilul şi nepreţuitul Marian a ţinut să menţioneze că nu a avut de ales, și că trebuie, DAR TREBUIE, să candideze, iar tot boboru din sală a ridicat, cuminte mâna.

Senzația de deja-vu s-a accentuat atunci când, în discursul său politic, a amintit şi de  „succesurile” cu care administraţia PSD-istă se poate lăuda. Realizările măreţe ale lui Marian – cum să spun, au dus Vrancea în coada clasamentului la tot ce înseamnă dezvoltare economică și atragere de fonduri europene.

Administraţia PSD se poate lauda doar cu prăbușirea economică a Vrancei, fapt care nu face decât să ne alunge orice sperantă că în “Provincia Europeană” lucrurile vor merge mai bine.

Marian poate te crezi un lider potent, cu mare trecere pe la diverse cabinete din București dar, din punct de vedere politic și administrativ arăți exact contrariul, impotenţa ta punând bazele solide ale unui dezastru economic de neimaginat.

Proiecte eşuate precum Piaţa Unirii, prin care clientela PSD s-a îmbogăţit masiv, au fost doar praf în ochii electoratului.

Ţin să te anunţ că GATA s-a terminat, nu ne mai poţi minţi ca pe bătrâni, cu un kilogram de ulei sau ca pe elevi cu un corn mucegăit!!!

Nouă, tinerilor, nu ne este teamă de tine Marian, nu ne mai păcăleşti, noi ştim care este realitatea!…

Avertismentul este pentru TOŢI domnii politicieni, indiferent din ce partid fac parte, ca sunt de stânga sau de dreapta, noi tinerii nu vom mai accepta nici nu BLAT al oricărui politician vrâncean cu această bombă politică a PSD!!!

Acum când mai sunt doar câteva luni până la alegerile locale, a sosit vremea ca întreaga clasă politică vrânceană, să-şi asume eșecurile și să scoată la iveală goana după foloase materiale şi dorinţa de a se îmbogăţi peste noapte.

Politica înseamnă proiecte pentru comunitate şi nu pentru amante, tovarăși de partid sau rude până la al nu știu câtelea grad!!!! Combinaţiile PSD și ale veșnicului Oprișan au alungat familii întregi în străinătate, pentru că aici nu aveau unde să muncească. Vrancea a ajuns un judeţ emblemă pentru corupţie, clientelă de partid, blaturi şi sărăcie”, arată într-un comunicat de presă copreşedintele TNL Vrancea, Ionuţ Filimon.

4904 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.