Ultima Ora

Tudorel Trofin (PNL Vrancea): „Vreau să candidez!”

By on octombrie 6, 2015

Tudorel Trofin , copreședintele PNL Focșani, este decis să câștige lupta internă din partid privind candidatura la funcția de primar al municipiului Focșani.

Într-o postare pe pagina de Facebook, intitulată „Vreau să candidez”, fostul viceprimar, Tudorel Trofin şi-a exprimat dorinţa de a intra în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la primăria municipiului Focşani. Până în acest moment, potenţialii candidaţi cu cele mai mari şanse din partea PNL, sunt cei doi copreşedinţi ai organizaţiilor municipale, Tudorel Trofin şi Daniel Pancu, cei doi fiind în topul cerinţelor focşănenilor.

12113046_733716946771652_2002854719_o

„Mi-am exprimat intenția de a candida la Primăria Municipiului Focșani acum mai bine de un an. Am făcut acest lucru atât în cadrul PNL înscriindu-mă în competiţia internă cât și în afara partidului purtând discuţii cu cetăţenii din Focșani. Mesajele de susţinere pe care le-am primit în această perioadă m-au determinat să merg mai departe. De asemenea, criticile pe care le-am primit m-au determinat să muncesc mai mult și să fiu mai receptiv la ceea ce oamenii așteaptă de la viitorul primar al municipiului. Procedurile de atribuire a candidaturii în cadrul PNL nu s-au finalizat încă. Sunt în continuare în această cursă și nu voi renunța în ciuda mesajelor contradictorii care mai apar uneori din cadrul partidului. Vreau să candidez la Primăria Municipiului Focșani și mă pregătesc pentru acest obiectiv alături de o echipă tânără și entuziastă. Am multe proiecte la care lucrez alături de echipa mea și sunt convins că vom reuși!”, scrie liberalul Tudorel Trofin pe pagina sa de Facebook.

 

 

23395 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.