Ultima Ora

Raluca Turcan (PNL): „Ponta trebuie să plătească pentru demolarea autostrăzii Sibiu-Orăştie!”

By on octombrie 17, 2015

raluca-turcan

Nu mai cer demisia lui Ponta – solicit să plătească pentru demolarea autostrăzii Sibiu-Orăştie!

Cu două zile înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezideţiale Ponta a tăiat panglici, şi-a făcut Selfie-uri şi a mers în inspecţie pe autostradă. Astăzi, la fel ca atunci, spun foarte clar: premierul Ponta este iresponsabil! Tocmai de aceea autorităţile statului trebuie să-l tragă la răspundere, să plătească pentru paguba creată.

Nu sunt românii datori să achite 300 de milioane de euro pentru faptul că Victor Ponta a grăbit, în mod nejustificat, inaugurarea unei autostrăzi la care nu erau finalizate lucrările de construcţie şi consolidare! Dacă şi-a asumat recepţia, să-şi asume şi responsabilitatea! Dacă nu am fi atras atenţia asupra problemelor de pe acest tronson, costul s-ar fi calculat şi în vieţi omeneşti, nu doar în milioane de euro.

Atât timp cât Ponta a inaugurarat autostrada fără acordul constructorului, pe răspunderea CNADNR, demolarea şi reconstrucţia drumului se vor face pe cheltuiala guvernului, nu pe cea a constructorului. Mai mult, dacă recepţia lucrarilor începute acum nu va fi făcută până la 31 decembrie 2015, banii nu vor putea fi decontaţi de la UE.

PNL susţine crearea unei comisii de anchetă în Parlament pentru investigarea acestei cauze.

27819 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.