Ultima Ora

Ionuţ Filimon (TNL Vrancea): „Lucrările de la Crâng oprite de bombe! Dacă nu se găseau le inventa Oprișan!”

By on decembrie 17, 2015

12250805_747249495418397_2005946099_o        Cum era şi de aşteptat, lucrările în Crângul Petreşti au fost oprite. Motivul este unul real, găsirea unor bombe neexplodate din războaiele trecutului. Ce nu se spune este faptul că lucrările au fost deja întârziate foarte mult de incompetența oamenilor lui Oprișan. În condițiile acestea bombele în cauză au apărut la momentul „opor-TUN”, de parcă au fost puse cu mâna acolo.

Dacă nu ar fi fost, miraculos, găsite poate ar fi trebuit inventate astfel încât să se poată justifica, cumva, întârzierea.

Fără să-şi asume nicio fărâmă de vină pentru întârzierea lucrărilor de modernizare a Crângului Petreşti, lucrări din fonduri europene, ni se tot vând gogoși, destul de scumpe ce-i drept, cam 5 milioane de euro. La momentul de față liderul suprem al PSD Vrancea – Marian Oprişan, se pregătește să dea o nouă țeapă bugetului județului în sensul că, dacă finanţarea lucrărilor din Crângul Petreşti nu va mai fi posibilă, acestea vor fi finalizate din bugetul Consiliului Județean Vrancea.  Asta înseamnă să fii mafiot!!!

 

 

Ionuţ Filimon

Copreşedinte Organizaţia de Tineret PNL filiala Vrancea

34835 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.