Ultima Ora

VIDEO: Focşăneanul Adrian Ţuţu lansează o baladă emoţionantă în colaborare cu Karym!

By on aprilie 7, 2016

 

karym

  E tânăr, talentat şi promite foarte mult în industria muzicală din România. Karym lansează o baladă emoţionantă, intitulata “Nu vrei”, pentru care a colaborat cu Ţuţu.

Artistul marturiseste ca piesa este inspirata din trecutul sau si ca versurile piesei reflecta cel mai mare hop pe care a trebuit sa il depaseasca in relatia lui.

Despre colaborarea cu Tutu si piesa „Nu vrei”, Karym a dezvaluit: „Propunerea de a colabora cu Adrian Tutu a fost a PR-ului meu Teddy (Baltaretu Eugen), am fost placut surprins de idee si ma bucur ca acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibila, care are la baza o experienta din viata mea personala. Sper sa ajunga la inimile oamenilor si va astept in numar cat mai mare pe pagina mea oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial.”

Tutu se declara incantat de colaborarea cu Karym: „De cand Karym a intrat prima data in studio mi-am dat seama ca este un baiat serios si talentat, lucru pe care l-a si demostrat ulterior. Melodia este inspirata din viata lui. M-am lasat ghidat de acest lucru si cred ca am reusit sa transpun in melodie emotiile, sentimentele si trairile lui. Piesa este produsa in totalitate de mine la studioul meu „MyCrewMusic” din Focsani. Speram ca piesa sa fie inteleasa cum trebuie si sa se ridice la asteptarile noastre.

„Nu vrei” este compusa de Adrian Tutu si de Mircea Cioclei (Karym) si este produsa in studioul MyCrewMusic. Piesa reprezinta o premiera pentru Tutu, fiind prima produsa de el pentru un artist si prima pe care apare in postura de „featuring”.

 

12754864_789924334484246_1275574756_o (1)

 

 

5844 Vizualizari Totale 2 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.