Ultima Ora

Gavrilă Adrian, candidatul PNL la primăria Bordeşti: „Administrația locală trebuie să funcționeze pentru cetățean”

By on aprilie 8, 2016

12966514_822701131206566_273599467_n

 

Mă numesc Gavrilă Adrian și vă adresez această scrisoare în calitate de candidat al Partidului Național Liberal (PNL) la funcția de primar al comunei Bordești. Iubesc Bordeștiul și am toată încrederea că împreună putem construi o comună europeană, o comună din care tinerii să nu mai plece, iar bătrânii să ducă un trai decent și onest.

Experiența mă califică să lupt pentru ca Bordeștiul să fie comuna care va atrage fonduri europene, comuna care să redea tinerilor speranța de a rămâne acasă lângă părinți. Sunt la finalul mandatului de viceprimar și consider că experiența în administrația locală acumulată în cei 20 de ani de mandat în consiliul local, mă recomandă ca fiind omul potrivit la locul potrivit.

Sunt foarte multe de făcut și am convingerea că împreună vom reuși să facem din Bordești o comună europeană, o comună în care să atragem investitori și fonduri europene. Avem nevoie de servicii publice de calitate, iar rezolvarea acestor probleme este posibilă numai printr-o bună administrare locală și servicii de calitate, menite să ajute cetățeanul.

Vă întrebați de ce candidez la funcția de Primar?

Răspunsul este simplu: știu că pot să fiu de folos, știu că o să reușesc să îmbunătățesc condițiile de trai, pentru că îmi pasă de cei mulți, știu că am capacitatea de muncă și comunicare, abilități ce mă vor ajuta să răspund cerințelor dumneavoastră și ale postului pentru care candidez.

Voi fi primarul care va asigura consiliere și sprijin mediului privat și tuturor celor care vor să dezvolte o activitate  antreprenorială.

Administrația locală trebuie să funcționeze pentru cetățean, iar primarul și consilierii trebuie să vină cu soluții pentru localnici în vederea îmbunătățirii condițiilor de trai.

 

 

Vă mulțumesc!

Cu încredere și respect,

Gavrilă Adrian

Preşedinte PNL Bordeşti

12754864_789924334484246_1275574756_o (1)

12034 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.