Ultima Ora

Popa Eugen Vasile, candidat PNL Tătăranu: „Modelul meu de administraţie este Nicolae Braicău, primarul comunei Ciorăşti”

By on aprilie 8, 2016

12980520_821041308039215_178006034_n

Dragi locuitori ai comunei Tătăranu,

Mă numesc Popa Eugen Vasile, am 50 de ani şi sunt candidatul Partidului Naţional Liberal (PNL) la funcţia de primar al comunei Tătăranu.

Sunt inginer  în construcţii  de profesie, fac parte dintr-o familie înscrisă în monografia comunei. Sunt ginerele preotului Drăgoi Gheorghe, care a slujit peste 20 de ani în satul Obilești, iar soacra mea a fost învățătoare peste 30 de ani aici.

Am hotărât să candidez  pentru că mă doare inima să văd că această comună este lăsată de izbelişte de către administraţia actuală! Condusă din 1992 de acelaşi primar plictisit şi obosit, comuna Tătăranu are nevoie de o mână tânără şi hotărâtă pentru a-i reda frumuseţea şi prosperitatea de altădată.

Sunt foarte multe de făcut și am convingerea că împreună vom reuși să facem din Tătăranu  o comună europeană, o comună asemenea localității învecinate Ciorăști, comună în care administrația a arătat că DA, se poate !

Mă angajez  în faţa dumneavoastră, dragi cetăţeni, să realizez, chiar din primul an de mandat trei proiecte foarte importante pentu comunitate:

 

  1. Infrastructură, drumuri asfaltate, nu pietruite ca acum 2000 de ani, pentru că infrastructura reprezintă una din condițiile care duc spre dezvoltare;
  2. Înființarea unui Centru de recuperare neuro-motorie în fosta clădire a școlii din Obilești, aflată în paragină, prin accesarea de fonduri europene.  Persoanele  adulte aflate în dificultate, cu necesități de recuperare neuromotorie, vor avea la dispoziție servicii ultramoderne și personal medical specializat. În cadrul acestuia va fi înființat și un centru de permanență, cu medic generalist și ambulanță, care va răspunde solicitărilor din întreaga comună.
  3. Atragerea de fonduri europene precum și susținerea tinerilor care doresc să dezvolte o afacere în mediul rural. Voi fi primarul care se va consulta cu populația, iar orice decizie la nivel de administrație va fi transparentă și atunci când este cazul vom face adunări publice.

Administrația locală trebuie să funcționeze pentru cetățean,  iar primarul  și consilierii trebuie să vină cu soluții pentru localnici în vederea înbunătățirii condițiilor de trai.

Modelul meu de administraţie eficientă şi cu realizări care se văd la tot pasul este primarul comunei  Ciorăşti,  domnul Nicolae Braicău.  Dacă în Ciorăşti se poate, se poate şi la noi, la Tătăranu! Trebuie doar să se vrea!

 

braicau-ciorasti

Mă numesc Braicău Nicolae,  primarul comunei Ciorăști, susțin candidatura colegului meu Popa Eugen Vasile, pentru funcția de Primar în comuna Tătăranu și am convingerea că împreună vom dezvolta proiecte pentru dumneavoastră. Așa cum am reușit la Ciorăști, vom reuși și la Tătăranu, prin accesarea de fonduri europene vom crea locuri de muncă,  iar administrația locală trebuie să vină în sprijinul cetățenilor săi cu soluții viabile și sustenabile. Dacă s-a putut la Ciorăști, se poate cu siguranță și la Tătăranu!

Domnul Popa Eugen Vasile, este omul potrivit la locul potrivit.

 

12754864_789924334484246_1275574756_o (1)

12171 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.