Ultima Ora

 Ovidiu Burdușa, secretar general al PNL Diaspora, susținut de jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu 

By on aprilie 8, 2016

12938097_704498299687070_4051394485814548006_n

    Filiala PNL Vrancea a anunţat că va avea un român din diaspora pe lista de consilieri judeţeni la alegerile din 5 iunie. Ovidiu Burduşa, are 37 de ani şi este originar din Panciu şi acum ocupă funcţia de secretar general al PNL Diaspora-Roma. După 6 ani de muncă în Italia, Ovidiu a ajuns la stadiul de a demara propria afacere în domeniul turismului.Este managerul unui boutiqe-hotel din centrul Romei, o locaţie cochetă şi de bun gust.

Cătălin Toma: „Vor fi și alți oameni noi, tineri, pe listele noastre”

 ”Ovidiu Burdușa a demonstrat în afara țării că se poate. Ne bucurăm că vrea să se implice în politica și administrația județeană. Vrem să redăm încrederea în instituțiile statului. Vor fi și alți oameni noi, tineri, pe listele noastre pentru alegerile locale”, a declarat președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Ovidiu Burdușa: „Invit pe toți românii din străinătate care vor să se implice în administrația și în politica de acasă”

”Vreau să schimb percepția și mentalitățile față de politica românească. Mulțumesc celor de la PNL Vrancea că au încredere în mine și că mi-au oferit această șansă. Sunt peste 60.000 de vrânceni plecați la muncă în străinătate, cei mai mulți în Italia. Decizia mea reprezintă un gest de normalitate și îi invit alături de noi pe toți românii din străinătate care vor să se implice în administrația și în politica de acasă. Am văzut că și Guvernul României, prin programul Repatriot, inițiat de ministrul Comunicațiilor, vrânceanul Marius Bostan, își dorește să aducă acasă valorile românești plecate peste hotare”, a declarat Ovidiu Burdușa.

  Cei doi jurnalişti români Grigore Cartianu şi Laurenţiu Ciocăzanu susţin candidatura lui Ovidiu Burduşa pe lista de consilieri judeţeni.

„Ovidiu Burdușa este unul dintre românii de succes care ar vrea să se întoarcă acasă, într-o țară fără birocrație și fără corupție. România are nevoie de oameni serioși precum Ovidiu Burdușa iar statul român trebuie să dea un semnal bun pentru asemenea oameni. Ovidiu Burdușa a pornit, practic, de la zero, pe munca lui și a reușit. Eu cred că el ar fi bun pentru funcții mult mai importante, precum cea de ministru al Turismului”, a declarat jurnalistul Grigore Cartianu.

Citeşte : Vrânceanul Ovidiu Burduşa este noul secretar general PNL Italia

12440314_690205667783000_222852434795962308_o

11919 Vizualizari Totale 3 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.