Ultima Ora

Tudorache Dumitrache, preşedintele PVN Vrancea: „Lăsați Vrancea să respire! este sloganul nostru”

By on aprilie 8, 2016
partidul-vrancea-noastra-1024x683
Partidul Vrancea Noastră propune o femeie pentru postul de primar al municipiului Focşani. PVN este fondat și condus de un fost membru PNL, Tudorache Dumitrache.
”Promovăm oameni de calitate, cei mai mulți care nu au mai făcut politică până acum. Avem și oameni cu experiență alături de noi, precum fostul primar al comunei Vînători, Gheorghe Macovei. Noi suntem un partid de centru și putem colabora atât cu formațiunile social democrate cât și cu oamenii de dreapta, în interesul Vrancei și al vrâncenilor. Lăsați Vrancea să respire! este sloganul nostru”, a declarat președintele PVN, Tudorache Dumitrache.
Gabriela Berta este propunerea PVN pentru fotoliul de primar al Focşaniului, o tânără de 34 de ani, mamă a doi copii şi un antreprenor. Gabriela Berța a lucrat în Spania, iar cu banii câștigați acolo, s-a întors acasă și a demarat o activitate de alimentaţie publică.
”Gabriela este un bun organizator, nu a mai fost în politică până acum. În activitatea ei managerială se bazează pe ordine, disciplină, eficiență și profit, însușiri pe care vrea să le aplice și în politică”, a mai declarat președintele Partidului Vrancea Noastră.
Conform calendarului alegerilor locale, în intervalul 11-26 aprilie se depun candidaturile la birourile electorale de circumscripție. Urmează o perioadă de contestații, retrageri sau înlocuiri, iar pe 4 mai candidaturile rămân definitive. Campania electorală se desfășoară între 6 mai și 4 iunie.
12754864_789924334484246_1275574756_o (1)
14523 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.