Ultima Ora

Ştefan Ion, candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Focşani : „Situatia oraşului în care trăim trebuie schimbată urgent!”

By on aprilie 11, 2016

BannerFetch

Candidatul PNL la fotoliul de primar al municipiului Focşani, Ştefan Ion, trage un semnal de alarmă cu privire la situaţia critică a judeţului Vrancea precum şi a oraşului Focşani. Sub sloganul „Deschidem oraşul”, Ştefan Ion a avut numeroase întâlniri cu focşănenii, evenimente la care acesta le-a explicat strategia şi viziunea sa de a dezvolta oraşul Focşani precum şi soluţii petru tineri şi antreprenori care dorsc să acceseze fonduri europene.

12801618_1700648783553724_2934902209369397801_n

Acesta este un om de afaceri care conduce una din cele mai prospere și puternice firme din județul Vrancea. Un  antreprenor de succes  care lucrează zilnic cu oameni, care a plecat de la zero, știe ce vrea și de la o primărie, și de la oamenii care o formează, de la cei care vor un loc de muncă sau vor să se întoarcă acasă.

Un judeţ fără economie dezvoltată este un judeţ literalmente închis, care se sufocă „pe repede înainte”!Cifrele vorbesc de la sine. Locul 39 din 41 şi nivelul aproape inexistent în termeni economici reali când vorbim de investiţii care ne plasează în afara oricărei viziuni de dezvoltare economică, în afara oricarei posibilităţi de resuscitare, fără un plan deştept, bine organizat, de acţiune imediată… din pacate! Acestă poziţie trebuie să ne scuture, să ne trezească, să ne „forţeze” la deşteptare…

Situaţia reală dramatică a judeţului, a oraşului în care trăim trebuie schimbată urgent! Suntem în cădere liberă şi nu mai putem sta impasibili, aşteptând o minune Dumnezeiască să ne salveze… Salvarea suntem noi, cetăţenii de bună credinţă, serioşi şi muncitori ai acestei urbe… Haideţi, oameni buni, să facem ceva cât nu e prea târziu!„, a menționat Ştefan Ion pe contul său de Facebook.

 

Citeşte: Ion Ştefan: „Vrancea a fost „arestată” de „ciuma roșie”, de Marian Oprişan”

 

balcanic-prod-320x250

 

26507 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.