Ultima Ora

Vremea va deveni în general instabilă. PROGNOZA METEO până duminică

By on aprilie 8, 2016

 

646x404

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, ploi cu caracter de aversă şi descărcări electrice, informează ANM.

Astfel de fenomene vor fi prezente în interiorul arcului carpatic, la deal şi la munte, cu precădere în cursul zilei, iar în restul teritoriului, pe arii restrânse, spre seară şi noaptea. Local în vest, în nord, în centru şi zona montană şi izolat în celelalte regiuni cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. Vor fi condiţii de grindină.

        Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în est şi sud-est, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele din ziua precedentă, dar încă peste cele normale specifice perioadei în mare parte din ţară, vor avea valori de la 13…14 grade pe litoral şi în deltă, până în jurul a 24 de grade izolat în Muntenia şi în Moldova. Temperaturile minime se vor încadra între 5 şi 12 grade.

 

Duminică

Vremea va fi în general instabilă cu ploi, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în toate regiunile, dar pe arii mai extinse în centru, în sud şi în est. Local, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi izolat 40 l/mp, îndeosebi la deal şi la munte, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali. Vor mai fi căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, iar cele minime între 5 şi 13 grade.

 

 

12481 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.