Ultima Ora

Comunicat de presă Tineretul ALDE Vrancea

By on august 21, 2016

Tineretul ALDE Vrancea a început mobilizarea pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an. Tinerii din organizația noastră se vor implica în procesul de consultare publică și în elaborarea proiectelor politice ale organizației județene ALDE Vrancea.

Ieri 18 august, a avut loc Ședința Extraordinară a TLDE Vrancea la care au participat 45 de tineri din organizațiile locale TLDE Vrancea și membrii conducerii naționale TLDE – Secretarul General Codruț Matei și Vicepreședinții Raluca Haliț, Ionuț Cojocariu și Miron Mihai. A fost organizat un workshop de comunicare politică care îi va ajuta pe tineri în efortul de mobilizare politică.

La această întâlnire a participat conducerea ALDE Vrancea:

ionel-cel-mare-poza

Îi felicit pe tinerii din organizația noastră pentru decizia de a se mobiliza și organiza pentru alegerile parlamentare din acest an și pentru determinarea de care dau dovadă în activitatea politică. ALDE Vrancea a fost, este și va fi alături de tinerii din organizația noastră, îi va susține și motiva pe tot parcursul campaniei electorale. O felicit pe Cătălina Lupu, Președintele TLDE Vrancea și întreaga organizație de tineret pentru organizarea acestui eveniment.

Ionel Cel Mare – Președinte ALDE Vrancea

Am organizat întâlnirea de astăzi pentru a marca startul mobilizării organizației noastre pentru alegerile parlamentare din această toamnă. Le mulțumesc colegilor din conducerea națională a TLDE pentru că susțin în mod activ filiala Vrancea și îi felicit pe colegii mei din organizațiile locale de tineret pentru răspunsul prompt la semnalul de mobilizare. Ne vom implica în procesul de consultare publică și pe baza acestor rezultate vom lucra, alături de conducerea ALDE Vrancea, în elaborarea și implementarea proiectelor politice ale organizației noastre.”

Lupu Cătălina – Președinte TLDE Vrancea

59909 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi