Ultima Ora

Votul în CJEX PNL Vrancea îl desfiinţează pe TOMA. Liberalii nu-l mai vor pe lista de parlamentari

By on octombrie 2, 2016

toma_stefan_pnl_vn

Duminică seară a avut loc şedinţa de Comitet Judeţean Executiv al PNL Vrancea, şedinţă în care preşedintele filialei PNL, Cătălin Toma, a fost desfiinţat de către liberali, acesta nefiind pe lista de parlamentari. Favoritul a fost, Ion Ştefan, fost candidat la fotoliul de primar al municipiului Focşani. Ştefan va ocupa locul întâi la deputaţi, al doilea Nini Săpunaru, iar pentru Senat – locul întâi Nicolae Braicău (primarul comunei Ciorăști) şi locul al doilea Liviu Bostan (consilier județean). Din păcate calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele de la partid, astfel Toma pierde teren în filială, tot mai mulţi membrii sunt nemulţumiţi de felul cum acesta gestionează organizaţia judeţeană. Este de notorietate faptul că actualul lider al liberalilor vrânceni a târât în mai multe scandaluri filiala PNL Vrancea, acest lucru aducându-i numai deservicii şi în acelaşi timp foarte mulţi contestatari.

 

Citeşte şi: EXCLUSIV: Sute de liberali îi cer demisia lui Toma din fruntea PNL Vrancea. Liderul, acuzat că face “politica pumnului în gură”

 

Duminică, la ora 12.00, președintele interimar al PNL Vrancea, Cătălin Toma, anunţase că va face echipă cu directorul Colegiului Naţional Unirea din Focşani, Cornel Noană, pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor. Această mişcare strategico-politică, era dată ca sigură, după ce locul doi era antamat preşedintelui interimar al PNL Focşani, Norocel Pompiliu Stroe, în cele din urmă lui Norocel nu i-a surâs norocul, acesta rămânând cu buza umflată.

O altă promisiune neonorată, doar pentru a agita apele în filială, au fost angrenaţi în jocul de culise a preşedintelui Toma, primarul comunei Țifești, Gabriel Postolache, și prim-vicepreședintele PNL Focșani, Liviu Macovei, celor din urmă fiindu-le promise locul unu şi doi la Senat.

Citeşte şi: Consilierul Filimon, la un pas să-l facă knock out pe liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma

 

De reamintit este faptul că peste 60 de membrii şi preşedinţi de Organizaţii Secţii de Votare din organizaţia municipală Focşani i-au cerut demisia lui Toma dar şi a lui Norocel Pompiliu Stroe, actualul preşedinte PNL Focşani. Încă de la votul în Comitetul Director Judeţean, când Toma a dorit excluderea consilierului municipal, Ionuţ Filimon, se pare că problemele preşedintelui PNL Vrancea aveau să înceapă, astfel şi votul a fost unul foarte strâns, la care Toma nu se aştepta. Acum, se pare că totul i se întoarce împotrivă, o mare parte din liberali vor ca acesta să demisioneze pentru felul cum a gestionat situaţia în filială.

 Mădălin B. 

53754 Vizualizari Totale 1 Vizualizari Astazi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.